Sporting Lizbon – Beşiktaş Maç Tahmini ve Bahis Oranı

  • Uefa Avrupa Ligi H Grubu
  • Tarih: 10.12.2015, Perşembe
  • Saat: 22.05
  • Stat: Estádio José Alvalade XXI

Sporting Lizbon – Beşiktaş Maç Tahmini

Temsilcimizin de yer aldığı Avrupa ligi H grubu turnuvanın en çekişmeli geçen gruplarından biri durumda. Puan durumuna ve oynanan maçlara bakınca bunu çok rahat görebiliriz. Öncelikle her takım grubun son sırasındaki Skenderbeu haricinde birbirini yenebilme kapasitesine sahip. Siyah beyazlı temsilcimiz 5 maçta topladığı 9 puanla grubun zirvesinde yer alıyor. O’nu hemen ardından 8 puanla Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova takip ediyor. 7 puanı bulunan Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ise grupta 3 sırada yer alarak iddiasını son haftaya taşımayı başardı. Son hafta maçlarından sonra her türlü sonucun çıkabileceği bir puan durumu oluşmuş durumda. Şuanda lider durumunda olan temsilcimiz grubu lider tamamlayabileceği gibi 2. olarak da gruptan çıkabilir ya da gruptan bile çıkamayabilir. Bu çok önemli müsabakada Portekiz deplasmanında Sporting Lisbon karşısında ter dökecek siyah beyazlılar.

Temsilcimiz Şenol Güneş yönetiminde her geçen hafta iyi işler yapmaya devam ediyor. Özellike ofansif anlamda taraftarı memnun eden bir takım ortaya çıkmış durumda. Mario Gomez attığı gollerle takımın skor yükünü çekiyor. Zor bir grup kurası çeken siyah beyazlılar 5. maçlar sonunda grubun zirvesinde bulunmayı başardı ama son hafta Portekiz deplasmanında zor bir maç onları bekliyor. Bu müsabaka öncesi temsilcimiz de Ricardo Quaresma ve Oğuzhan Özyakup sarı kart cezası nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. Son maçta sakatlanan Ersan Gülüm de sakatlığı nedeniyle sahadaki yerini almayacak.

Rakibimiz ise Portekiz’in güçlü temsilcisi Sporting Lizbon. Jorge Jesus Benfica’da yakaladığı başarıları Sporting’de de yakalamak istiyor. Gruba kötü bir başlangıç yapmışlardı fakat son hafta Lokomotiv deplasmanında kazanarak tekrardan iddialı konuma geldiler. Bu maçta Beşiktaş’ı yenerlerse gruptan lider çıkma ihtimalleri bile bulunuyor. Takımda kırmızı kart cezası nedeniyle Rui Patricio ve sakatlığından dolayı Teofilo Gutierrez’in oynaması beklenmiyor.

Beşiktaş’ın Avrupa liginde oynadığı 5 grup maçında da 3 gol çıkmadı. Temsilcimiz aynı zamanda grubun yenilgisiz tek takımı durumunda. Sporting’in ise oynadığı son 3 maçta en az 3 gol çıktı.

Sporting Lizbon – Beşiktaş Maç Tahmini

  • Tahmin: 2.5 gol üst
  • Güven: 7/10
  • En yüksek oran: 1.95 (Betboo)